Van eindelijk zwanger naar een diep dal

by Anoniem
(Nederland)

Na 1,5 jaar wachten en ziekenhuis in en uit was het dan eindelijk zo ver!! Ik had op 12 oktober ‘22 eindelijk een positieve zwangerschapstest in handen!! Vol ongeloof maar zo blij kon ik niet wachten tot mijn vriend thuis was. Ik wilde hem zo graag hiermee verassen.
Op een spiegel allemaal briefjes geplakt in een vorm van een hart had ik opgeschreven hoe leuk hij is en wat voor leuke papa hij zou zijn.. hij vol trots en ook vol ongeloof gingen wij de dagen/weken verder.. ik voelde mij zwanger. Misselijk op sommige momenten, geen eetlust en heel moe!
4 november ‘22 hadden wij dan eindelijk onze eerste echo, vol zenuwen zaten we in de wachtkamer..
Eindelijk kon ik gaan liggen en naar ons wondertje kijken.. het bleef helaas alleen stil! Ze zag het het kindje, maar het hartje klopte niet meer!!
Vol ongeloof vroeg ik nog aan de gynaecoloog zijn we te vroeg hier, moeten we later terug komen!? Maar helaas.. ze kon het niet anders brengen dan dat het helaas mis was gegaan!
Vol verdriet zijn we naar huis gegaan.. waarom moet ons dit overkomen na zolang wachten en aanplaren!?
Helaas komt het vaker voor en gunnen het ook ieder ander. Zo nuchter zijn we dan ook..Maar dit doet heel veel pijn!

Een week later mochten we terug naar de gynaecoloog voor een laatste check. Ik voelde mij nog zwanger doordat ik nog steeds gevoelige en opgezwollen borsten had! Dus hoopte op een wonder!
Maar tevergeefs.. ik kreeg medicatie mee die ik 2 dagen later heb gebruikt! Wat een hel was dat.. krampen en nog is krampen!
Vandaag de controle gehad, het vruchtzakje heb ik verloren! Het is een hele klap die je krijgt bij zo’n nieuws, elke dag denken we er nog aan en doet het pijn!
We hopen zo dat het een volgende keer het ons wel gegund zal worden.. het zal een spannend proces zijn!

Ik gun dit niemand en hoop dat iedereen er boven opkomt!
Heel veel sterkte voor iedereen

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.