Tekens die ik ontvang van mijn dochter Annemiek

by Karin troostgeschenk
(www.troostgeschenk.nl)

Mijn dochter Annemiek verloor ik toen zij 9 jaar was aan een hersentumor. Zij heeft me zoveel gegeven, zoveel getoond en zoveel achter gelaten.
Er is na haar dood inderdaad een leegte ontstaan, maar die wordt elke dag gevuld met warmte en liefde, die ik nog steeds mag voelen. Nog steeds ontvang ik troostgeschenkjes van Annemiek. Zo ontving ik op moederdag een heel mooi troostgeschenkje, teken van haar;

Op moederdag heb ik het vaak heel moeilijk. Tijdens een moederdag pakte ik een boek uit de boekenkast om mijzelf af te leiden en daar viel een tekening van Annemiek uit. Ze is nog om me heen dacht ik. Want waarom pak ik anders uitgerekend op moederdag dat boek, terwijl er zeker zo'n 200 boeken bij ons in de kast staan?

Als ik iets zie wat me aan Annemiek herinnert, zoals een mooie bloem, een zonsondergang of een vlinder die op mijn schouder gaat zitten, zijn dat voor mij ook boodschappen uit de hemel.

Toeval zullen sommige mensen zeggen. Misschien hebben ze gelijk, maar ik heb er steun aan.

De tekentjes zijn er... altijd. Let er maar eens op. Het zijn de veertjes, de regenbogen, het melodietje, een getal. Zo gauw je er op gaat letten kun je op een gegeven moment niet meer stellen, dat het toeval is. Ze zijn er echt...

Comments for Tekens die ik ontvang van mijn dochter Annemiek

Click here to add your own comments

May 25, 2013
Tekentjes
by: Cindy

De tekentjes zijn waar....

De kleine vogeltjes voor de deur , omdat we 3 little birds van Bob Marley hebben gezongen tijdens het afscheid van onze kleine jongen. Zoveel sterkte met het verlies, en koester die momenten maar die je hebt.... Zo belangrijk... Veel liefs.... Cindy mama van 5 kinderen waarvan 1 engeltje.

Feb 19, 2013
Zo trots op jou .
by: Marie .

Heel erg fijn dat je zoveel houvast aan dit soort tekentjes , die zo waardevol zijn , hebt .
En ook zo mooi dat jouw woorden nu ook hier te lezen zijn . <3

Feb 19, 2013
Zo gevoelig
by: Annette

Zo gevoelig en zo scherp verwoordt.. Voel je pijn en herken de pijn al is t jouw unieke gevoel <3

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Wondertjes.