Ook voor papa

by Lizzy
(Huizen)

Beste allemaal

Wij hebben deze week te horen gekregen dat onze zwangerschap moet worden afgebroken.
Het kindje heeft zich in beginsel niet ontwikkeld.
Ik vind dit een erg mooie site om ons verder te helpen. Ik mis alleen de vader op deze site. Voor hem kan het net zo moeilijk zijn als voor de moeder.
Vergeet dat niet.

Comments for Ook voor papa

Click here to add your own comments

Dec 20, 2012
Je hebt helemaal gelijk!
by: Jozette Ederveen (Dagliefkindje)

Ik ben de eigenaresse van Dagliefkindje en ik kan mij voorstellen dat het op de site net lijkt of de pappa's worden vergeten. Waarschijnlijk komt dit omdat zij niet echt op de site worden benoemd.

Op de website schrijf ik steeds; 'Dagliefkindje' is een website voor vrouwen en haar partner, naasten die een miskraam hebben gehad, een kind hebben verloren. Ik gebruik het woord partner of naasten bewust omdat niet alle vrouwen die een kind verliezen de pappa van hun kind aan hun zijde hebben staan (misschien is de relatie beƫindigd of is de vader overleden). Ook zijn er vrouwen die via een zaaddonor of IVF zwanger zijn geworden, bijvoorbeeld omdat zij alleenstaand zijn of hun partner een vrouw is.

De Dagliefkindje-websites (informatie-website en webwinkel) probeer ik zo te maken dat iedereen zich daar welkom voelt, of je nu de websites bezoekt voor informatie, je rouwt om je verloren kind of alleen vanuit nieuwsgierigheid.

Ook vind ik het belangrijk dat iedereen op de website zich gekend voelt in zijn of haar verdriet! Ik neem jouw reactie dan ook graag mee en zal kijken wat ik op de websites kan aanpassen zodat vaders zich niet meer vergeten voelen.

Voor nu wil ik jou en de pappa van jullie kind veel sterkte wensen de aankomende tijd...

Liefs, Jozette

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.