Onzekerheid

by Demi
(Amersfoort)

Hallo, ben een jonge meid van bijna 19. En tuurlijk ben nog te jong om nu al een kinderwens te hebben. Maar het zit er eenmaal in je. Om al zo'n verantwoordelijkheid op je te willen nemen.

Heb een relatie van 3 jaar met een onwijs lieve jongen. Die 8 jaar ouder dan mij is. Ik ben niet aan de pil en doen het ook niet met conceptie middelen. Maar heb in die 3 jaar nog geen kind gekregen. Wat bij mij vragen en onzekerheid naar boven komt. Die vragen en onzekerheid wou ik nog even mee wachten om dat ik nog jong was/ben. Maar toen werd ik niet meer ongesteld en het duurde langer en langer. Uiteindelijk kreeg ik verschijnselen van een kindje in de buik. Ik en men vriend hellemaal in de wolken. En wou deze week naar de dokter gaan om het vast te stellen. Maar zondag 30 /3/14 kreeg ik last van krampen in men rug, heup en buik. Ik begon ook te bloeden. De pijn leek op wee├źn.

Ik heb gelezen dat als je een miskraam krijgt eerst moet bloeden en dan de pijn krijgt. Misschien verschilt dit ook wel per mens. Ben nu nog steeds aan het bloeden en heb ook stolsels. Het vruchtje heb ik nog niet gezien, ben nu ook behoorlijk onzeker en wil naar het dokter gaan. In principe kan hij er nu niks tegen doen, want 1 ding is zeker. Een kindje krijgen ik en men vriend nu niet. Ik leef veel met de anderen gebeurtenissen mee. Wens hun heel veel sterkte en geluk met hun verwerkingen en een kinderwens.

Dikke kus

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.