Ons kleine ukkie

by M
(Drenthe)

Hallo iedereen,
Ik zag deze website en vond het een mooie plek om mijn verhaal neer te zetten en van me af te schrijven. Hoe klein mijn uk ook nog was, ik hield er echt al van!
Ik heb eind oktober een miskraam gehad met ongeveer 5 a 6 weken zwangerschap. Voordat ik de testen had gedaan was ik al een tijdje over tijd. Mijn borsten waren gevoelig en had een soort menstruatiekrampen soms. Ik dacht dat ik wel ongesteld zou worden, maar heb toen wel 4 zwangerschapstesten gedaan. De eerste 2 van kruidvat, er verscheen direct een dik vet plusje!! Dus meteen de 2e test erachteraan en ja hoor, ook! We waren helemaal gelukkig. De dag erna heb ik samen met mn vriend (omdat ik het niet kon geloven) nog 2 testen gekocht, deze van clear blue. De ene test gaf aan dat ik 1-2 wk zwanger was en de andere test gaf 2-3 wk aan. We waren helemaal gelukkig.
Omdat ik nou eenmaal een piekeraar ben, ik me snel zorgen maak en ik had wat last van mn buik, konden we al wat eerder naar de verloskundige gaan voor een echo. Harstikke spannend dus! Maar helaas kon ze nog niet veel zien. Wel zag ze dat er iets aan het ontwikkelen was..
In de auto kreeg ik van mn vriend een kinderwagentje voor mn Pandora-armband. Dat was erg emotioneel.

De dag erna ging ik naar mn werk. Ik verloor wel al een klein beetje bruinige afscheiding, maar dat was opzich wel normaal volgens de verloskundige, zolang het niet echt rood bloed werd. Wel had ik een soort heimwee gevoel die dag, een gevoel dat ik niet echt thuis kan brengen..(achteraf weet ik het dus wel..) Later op die dag werd de afscheiding wat donkerder. Ik begon me nog rotter te voelen.
Toen ik na mn werk bij mn vriend was en naar de wc ging, schrok ik me wild.. ik was echt helder bloed aan het verliezen...dus ik helemaal geschokt de VK bellen en die zei ook dat er een grote kans was dat er iets mis zou gaan..

De volgende dag naar de VK voor een echo...stiekem hoopte we op een wonder en dat ons kleintje nog zou blijven zitten..maar op de echo was te zien dat een groot deel van mijn baarmoeder al schoon was..
's Middags thuis verloor ik op de wc een vruchtzakje. Ik had geen idee dat het al zo groot zou zijn!! Ik kon wel precies zien waar het aan mn baarmoederwand vast had gezeten. Ik heb er even naar gekeken en mn moeder erbij gehaald, en het toen doorgespoeld. Ik durfte het niet open te maken om te kijken of er al iets te zien was. Op een of andere manier was ik bang dat ik dan iets kapot zou maken. Voor mij was dit genoeg..ik wist dat er al een klein vlindertje in mn buik gegroeid was en nu was ik dat kwijt..
De dag daarna heb ik nog hele hevige wee├źn gehad. Nog nooit in mn leven heb ik zoveel pijn gekent..

Dag lief klein ukkie, ookal was je nog maar heel erg kort bij ons, we zullen je nooit vergeten. Je zult hoe dan ook ons eerste kindje blijven. Weet dat je welkom was klein vlindertje! *27-10-2011*

Comments for Ons kleine ukkie

Click here to add your own comments

Mar 17, 2013
Gefelicteerd
by: Anonymous

Van harte gefeliciteerd en veel geluk!

Mar 13, 2013
We hebben een zoon!
by: M

Ik wou nog even laten weten dat wij een gezonde zoon hebben gekregen op 20 september 2012! Het gaat supergoed met hem,
Groetjes!

Jun 17, 2012
Wat geweldig, meid!
by: Dagliefkindje

Hoi M.
Wat geweldig voor je. Ik hoop dat jij dit kindje gezond en wel op de wereld mag zetten. En voor nu, probeer te genieten van je zwangerschap. We duimen voor je en laat het ons weten als je kindje is geboren...

Jun 17, 2012
Ons kleine ukkie krijgt een broertje!
by: M

Jaja ons kleine ukkie krijgt een broertje! ik ben weer op 11 oktober 2012 uitgerekend van een lief klein jongetje en alles gaat goed.

Bedankt lief klein vlindertje van ons dat je nu al zo goed op je kleine broertje past.

Al was je nog maar zo klein we vergeten je nooit!

Kus

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.