Moe en verdrietig

by Claartje
(Holland )

Hierbij dan mijn verhaal! Mijn vriend en ik besloten in april 2011 voor een kindje te gaan. We waren nog niet zo heel lang bij elkaar, maar het voelde zo ontzettend goed. Ik ben in mei 2011 met de ring gestopt en we hebben mijn lichaam eerst een paar maanden de tijd gegeven om even op regel te komen. Dit lukte goed! Mijn cyclus werd herkenbaar en duidelijk, iets waar we ontzettend blij om waren omdat voor die tijd mijn cyclus een grote verwarring was.

In september gingen we op vakantie en had mijn man mij groen licht gegeven. Nou dat groene licht hebben we gekregen want tijdens de eerste echte keer ben ik zwanger geworden. Zo blij zo blij zo blij toen we erachter kwamen, want het was tijdens onze grote vakantie in een ver land gebeurd. Groot, enorm groot was dan ook het verlies toen het toch mis ging na ruim 5 weken. Tuurlijk we wisten dat het heel pril nog was en dat er nog veel mis zou kunnen gaan maar toch wat was het verdriet groot. Daarna is mijn cyclus heel lang onregelmatig geweest en was er geen peil op te trekken met als grootste dieptepunt, het moment in juni, de dag dat ons vlindertje geboren had moeten worden. Toen ben ik met spoed opgenomen geweest omdat ik zo zo erg aan het bloeden was. Ik kreeg medicijnen mee en met een hele hoop verdriet moesten we verder. Toen afgelopen oktober ik weer zwanger raakte. Exact 1 jaar later en 1 week zat er tussen en weer op vakantie gebeurd. We hadden het al vrij snel in de gaten en ik genoot volop maar we waren ook heel voorzichtig. En helaas helaas helaas waar we al zo bang voor waren al die tijd is weer gebeurd, ook dit vlindertje ging naar de vlinderhemel! Nu na bijna 7 weken, dus bijna 2 weken verder dan het eerste vlindertje. Tranen van verdriet en boosheid overheersen nu.
Ik hoop dat we ooit nog eens het geluk mogen ervaren maar het geluk zal nooit meer zo zijn als tijdens de allereerste zwangerschap!!

We moeten nu afwachten wat mijn lichaam gaat doen, ik heb verder niet veel klachten maar ik ben alleen zo moe zo moe zo moe. Ik hoop dat ik weer de kracht krijg om verder te gaan maar op dit moment zijn we er allebei even klaar mee.

Xx een hele verdrietige mama van 2 hele mooie vlinderkindjes!

papa en mama missen jullie heel heel erg!!


Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.