Lief engeltje

by Melanie

Het is maandag 2 december 2013. Ik was 8 weken en 3 dagen zwanger toen ik een intake gesprek had bij de verloskundige. Ze stelde voor om een echo te doen terwijl we die pas over 2 weken zouden hebben. Dolblij als ik was naar de echo-kamer samen met de verloskundige en vriendlief.
Toen ik eenmaal lag kreeg ik het ineens zo benauwd en ergens bereidde ik me voor op slecht nieuw en ik bleek gelijk te hebben. Na 10 minuten zoeken kon ze het hartje nog steeds niet vinden. Ze heeft nog alles opgemeten om te kijken of ik echt niet korter zwanger was, maar alles was toch echt zo groot als het hoorde te zijn... behalve de baby, die was met 7 weken gestopt met groeien. De wereld zakte onder mij vandaan en ik heb me nog nooit zo leeg gevoeld!

Vrijdag 6 december is uiteindelijk via de natuurlijke weg ons kindje gekomen en maandag 9 december bleek ik bij de gynaecoloog helemaal leeg te zijn...

Dit was het dan! Zo kom je er achter dat je zwanger bent (ik ben 19) en op het moment dat je aan het idee gewend bent en zo gelukkig dat je kindje hartstikke welkom is, ben je ineens niet meer zwanger en ben je weer leeg...

Maar dit lieve engeltje zal voor altijd ons eerste kindje blijven, al mocht het niet zo zijn en heeft de hemel er nu een sterretje bij!

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.