Ik mis je

by Annie
(Nl)

Je zou in Augustus worden geboren. Het leek papa en mama geweldig, een mooi zomerkindje! Wat perfect en zo mooi dicht op je zus. Je broer werd ook ingelicht, hij had er zo'n zin in! Hij noemde je dan ook "Jaylynn".
Hoe hij daar bij kwam zullen we nooit weten.

Helaas mama begon te bloeden... het zat mama niet lekker en we hebben een vroege echo laten doen. Maar daar was je.. met een prachtig kloppend hartje! Mama dacht wat ben je klein maar het zou allemaal kloppend zijn volgens de verloskundige. De weken verstreken en het bloed was weer gestopt. We waren bijna bij de 10 weken echo maar we hadden het nog even uitgesteld. . Een gevoel... het bloeden begon weer, dit keer heftiger. Mama was erg bang en wist dat het niet goed was! De termijn echo.. Daar lag je... nog zo klein je was gestopt met groeien rond de 9 weken. Geen kloppend hartje niets. Mijn hart brak! Je was zo ontzettend gewenst Door iedereen.
Deze droom werd een regelrechte nachtmerrie! De volgende dag kregen we een echo om de bevestigen dat je niet meer leefde en toen de keuzes die je mag maken om het op te wekken of niet. Mama koos voor de medicatie, mama bloedde al zolang dat ze dacht je komt er niet meer zo uit.

11 weken zwanger! Verdorie!! Waarom???
De medicatie sloeg de 2e reeks aan. Je papa haalde je broer van school en je mama paste op je zus. Op dat moment begonnen enorme krampen op te spelen, echte wee├źn. Zo beladen omdat ik jou zou baren zo vroeg al en niet meer levend.

Je kwam prachtig op de wereld...nog helemaal intact in de veilige vruchtzak. Je was zo mooi, ook al zo klein. Een klein mensje in wording. Kleine oogjes, neusje, mondje.

Helaas had mijn lichaam het erg moeilijk met "opruimen" er leek wel een bloedkraan aan te staan. De verloskundige kwam langs en we hebben jou bekeken en ze zei dat je ook erg mooi was. We konden niet lang naar je kijken omdat mama zo bloedde. Naar SEH en ze hebben mama geholpen met het bloeden te stoppen. De volgende dag hebben we kaarsjes voor je gebrand. We hebben gewacht met je te begraven en toen we dat hebben gedaan toen was het prachtig weer, de vogeltjes waren aan het fluiten. We hebben een mooi plaatsje uitgezocht waar je broer en zus altijd spelen. Dat vinden we een mooie symboliek. We hebben er prachtige bloemen neergezet.

Elke keer als mama nu kaarsjes gaat branden denkt ze aan jou. Elke keer kom je wel in ons gedachten voor. oh God wat missen we je!!!

Liefs papa mama broer en zus

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.