End of story

by Leeuwin
(Hollandia)

Op een donderdagochtend werd ik wakker en was mijn bed bebloed, ik dacht aan een menstruatie. Maar hoe meer de dag vorderde werd het bloedverlies erger.
Ik ging met zeer hevig bloedverlies en extra broeken etc. gewoon werken, maar al snel bleek ik erg beroerd te worden, in een uur tijd belande ik diverse keren boven de wc pot om over te geven, al snel ging ik ziek naar huis, heb me nog nooit zo beroerd gevoelt.
Begin van de volgende ochtend belande ik op de huisartsenpost, daarna belande ik op de ok.
Het zou gaan om het dichtbranden van de baarmoeder en kijken waar nou het bloedverlies vandaan kwam.
Op de uitslaapkamer vertelde de gynacoloog me dat ie alles had verwijderd, had ook flinke bloedstolsels,
er waren geen ernstige dingen te zien, gelukkig...
Het duurde voor mijn gevoel erg lang dat ik weer bij mijn positieven kwam, maar wilde nu snel naar huis om beterder te worden, na een boterhammetje te benuttigen vertelde ze me dat ik naar huis mocht, als ik dat zag zitten, ja, natuurlijk er zou sprake zijn van een dagopname, en thuis knap je toch op..
En enkele dagen later vertelde mijn huisarts me via de telefoon dat ik een miskraam had gehad, niemand heeft me hier over verteld, ik was in shock!!!
Wij wilden graag een kindje, maar ik wist niet dat ik zwanger was, mijn leven is overhoop nu.
Het is nu bijna 3 weken geleden dat ik op de ok lag, maar ze zijn er achter gekomen dat ze mijn bloedstolsels hebben opgestuurd naar het lab, en daar zat het vruchtje tussen, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, ze hebben dit niet kunnen vinden via echo..ik zou 8 weken zwanger zijn geweest, zowel geestelijk als lichaamelijk heb ik nog veel pijn.
Ben sinds een week weer aan het werk, maar ik werk wel, maar ben er nog niet bij zeg maar...
De huisarts heeft wel geregeld dat ik bij een psycholoog terecht kon, de wond is vers zeg maar..
Moet nu hard vechten om mijn leven zin te geven....
Mijn omgeving begrijpt mij niet, die hebben zelf geen kind verloren, ze proberen mij te wel te begrijpen, maar ze doen dat niet..het is verschrikkelijk, voel me zo leeg, verloren, boos en verdrietig, de zon is zover weg.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.