3 sterretjes

by S

Toen we besloten voor een kindje te gaan was ik binnen 1 maand zwanger, wat waren wij blij. Met 8 weken een hele mooie echo. Met 10 weken verloor ik wat bloed en we mochten langs komen voor extra controle. Toen bleek het kindje niet meer te leven. :( wat waren we verdrietig. Gelukkig heeft mijn lichaam zelf mijn baarmoeder schoon gemaakt.
We wilde gelijk verder proberen voor een kindje, na 7 “lange” maanden hadden we weer een positieve test. Met 6 weken begon ik bloed te verliezen, verloskundige stelde me gerust en zei dat ik na het weekend mocht langskomen. Toen ben ik die nacht het kindje verloren :(
We hebben onderzoek laten doen bij de gynaecoloog, maar dat was allemaal goed. Ik kreeg geen menstruatie en bleek gelijk weer zwanger te zijn geraakt. Vanaf 5 en halve week begon ik weer bloed te verliezen, maar dit kindje was sterk. Tot 15 weken heb ik bloed verlies gehad, onderzocht door gynaecoloog, geen reden gevonden. Met 40 weken precies bevallen van onze prachtige dochter.
Toen wij voor een tweede gingen was ik weer gelijk zwanger. Gisteren kregen we een echo, ik moest bijna 9 weken zwanger zijn. Helaas weer een miskraam. Het kindje is niet verder gegroeid dan 6 weken en 2 dagen :(
Ik ben kapot van verdriet. Ik weet dat ik blij moet zijn met onze lieve en gezonde dochter, en dat ben ik ook echt, maar de wens is zo groot. Onbezorgd zwanger zijn zal er nooit meer bij zijn.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Jouw miskraam verhaal.