Hulp na een miskraam

Een miskraam kan een enorme impact op je leven hebben. Niet alleen voor de vrouw, maar ook voor haar naasten. Na het verlies van een kindje kun je moeite hebben om je leven weer op te pakken. Je wilt wel verder gaan en genieten van je leven, maar je weet gewoon niet hoe. Niet iedereen in je omgeving begrijpt dit.


Heb je behoefte aan een luisterend oor?

Heb je advies nodig na jouw miskraam?

Als eigenaresse van 'Dagliefkindje' geef ik hulp en advies na een miskraam o.a. door persoonlijke begeleiding en ondersteuning te geven bij mij thuis in Noordwijkerhout (Z-H). Ik plan voor een afspraak ongeveer 1 1/2 uur en vraag hiervoor 12,50 euro. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact met mij op via jozette@dag-lief-kindje.com of het contactformulier


Zoek je contact met lotgenoten? 

Als eigenaresse van Dagliefkindje geef ik ook de (deels creatieve) workshop 'Kom weer in je kracht vrouw!' 

Via deze workshop kom je in contact met lotgenoten. Dit gebeurt in kleine groepjes. Met elkaar delen we onze ervaringen en kijken we hoe je weer richting aan je leven kunt geven. Tijdens het creatieve gedeelte van de workshop gaan wij een speciale mandala inkleuren. 

Informatie workshop 'Kom weer in je kracht vrouw!'

Voor wie is de workshop:  Voor vrouwen die te maken hebben gehad met verlies van één of meerdere kindjes en nu verandering in hun leven willen brengen. 

Aantal personen:  Maximaal 4

Kosten: 39,00 euro (Dit is inclusief koffie met wat lekkers, lunch en materiaalkosten).

Datum:  Donderdag 17 mei 2018

Plaats:  Noordwijkerhout (Provincie Zuid-Holland. Ligt in de Bollenstreek tussen Haarlem en Leiden)

Waar: Ik geef de workshop bij mij thuis

Tijd: van 10.00 - 15.30 uur

Programma:

09.30 - 10.00 inloop 

10.00 - 11.00 voorstellen/verhaal delen

11.00 - 11.15 korte pauze

11.15 - 12.30 creatieve workshop

12.30 - 13.30 lunch (+ mogelijkheid korte wandeling)

13.30 - 14.45 creatieve workshop

14.45 - 15.00 korte pauze

15.00 – 15.30 afsluiting

Advies:

Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt tijdens de workshop. Trek kleding aan die fijn vind zitten, neem eventueel je huissloffen of warme sokken mee. Als daar behoefte aan is, is er de mogelijkheid om een korte wandeling te maken, dus makkelijke schoenen zijn handig. 

Voor aanmelding of informatie: 

Wil je jezelf aanmelden voor deze workshop, neem contact met mij op via jozette@dag-lief-kindje.com of het contactformulier